gastronom.blogg.se

Så många recept, så lite tid

Vad ska jag göra med all svamp?

Publicerad 2014-03-16 11:33:00 i Svamp,

Förra hösten blev jag svampplockare över en natt. Sen åkte jag runt som besatt i skogen och plockade trattkantareller. Hitta det här fotot från en av skördarna i höstas. Men det är bara en liten del av allt jag plockade.
 
Idag när det är så fint väder är det inte utan att jag blir sugen på att ge mig ut igen. Fast det är nog lite i tidigaste lagret :D Jag tycker det är väldigt kul att plocka o har även gett bort en hel del svamp men frågan är vad jag ska göra med alla liter jag har kvar. Har förätit mig på pajer och såser. Det är vad det brukar bli, eller kanske någon svampomelett någon gång ibland. Ja o när jag tänker efter så har det väll hänt att jag ätit en eller två, ja närmare 10-15 svampmakor. Rostat ciabattabröd med smörstek bacon trattkantareller, fetaost och rosepeppar. Trattkantarellens bästa vän enligt mitt tycke!
 
Men frågan är vad jag ska hitta på härnäst, har du något bra recept så tar jag tacksamt emot det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Henrik

Jag heter Henrik. Mat & Dryck är mitt stora intresse och här delar jag med mig av mina tankar och tips!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela